Derbisi öncesi stadyumu ateşe verdiler

Sırbistan Süper Ligi'nde Partizan-Kızılyıldız arasındaki derbi öncesinde holiganlar stadın çimenlerini ateşe verdi. O anlar kameraya yansıdı.

YAYINLAMA
23 Eylül 2024 16:06
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 16:06

Sırbistan Süper Ligi'nin en büyük derbisi olan Partizan-Kızılyıldız maçı öncesinde Belgrad'da yaşanan bu olay, futbol dünyasında şok etkisi yarattı. 

Derbiye 48 saat kala, kimliği belirsiz bir grup holigan Partizan Stadı'na sızarak saha zeminini ateşe verdi. Güvenlik kameralarına yansıyan bu vandal eylem, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Gece yarısı kilitleri kırarak stadyuma giren holiganlar, yanıcı maddeler kullanarak saha zeminine büyük zarar verdi. Olayın ardından zeminin kullanılamaz hale geldiği bildirildi. 

Sırp polisi, bu eylemi gerçekleştiren kişileri tespit etmek için güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, "Vandal Boys" adlı taraftar grubuna yönelik özel önlemler alınmaya başlandı.

Görevliler, sabah saatlerinde yanan zemini kontrol etti. Federasyon yetkilileri zemin çalışması sonrasında maçın oynanmasında engel olmadığına karar verdi. Mücadelenin saat 21.00'de oynanacağı duyuruldu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.