19 yaşındaki Kick Boksçudan öldüren yumruk

Konya'da 19 yaşındaki kick boksçu tartıştığı sürücünün babasını attığı yumrukla öldürdü. Sporcu adam öldürme suçundan yargılanacak.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 16:15
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 16:28
19 yaşındaki Kick Boksçudan öldüren yumruk
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Olay, 28 Ağustos'ta Konya'nın Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Matbaacılar Kavşağı'nda sabah saatlerinde yaşandı. 

Ticari araç sürücüsü Mehmet Ali Demirbağ, kendisine yol vermediği gerekçesiyle otomobil sürücüsü Fatih Işıkçeviren'e küfredip aracını kavşakta durdurmaya çalıştı.

Daha sonra trafikte aracından inerek, Fatih Işıkçeviren'e saldıran Demirbağ, açık olan camdan diğer sürücüye yumruk attı. Kavgayı ayırmak için araçtan inen 72 yaşındaki Mustafa Işıkçeviren de saldırıya uğrayarak yere yığıldı. 

Yaşlı adam hayatını kaybetti

Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Işıkçeviren, kafa travması ve beyin kanaması geçirdi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adam 19 Eylül'de hayatını kaybetti. 

Yeniden tutuklandı

Olay yerinden kaçan Mehmet Ali Demirbağ, daha sonra darp raporu alıp emniyete teslim olmuş, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Ancak Mustafa Işıkçeviren'in ölümünün ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Ali Demirbağ'ı yeniden gözaltına aldı.  2021 yılında Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda Gençler Full Contact kategorisinde 57 kiloda 3'üncü olan Demirbağ, bu kez "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa