Güzel Aşklar Diyarı bugün yayın hayatına başlıyor!

Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan, Burak Berkay Akgül ve Özgü Kaya'nın başrolünde yer aldığı "Güzel Aşklar Diyarı" bugün başlıyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 17:05
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 17:23
Güzel Aşklar Diyarı bugün yayın hayatına başlıyor!
Ecem Çetin Muhabir

Kanal D'nin uzun süredir merakla beklediği 2"Güzel Aşklar Diyarı" bugün yayın hayatına başlıyor.

Burak Berkay Akgül, Özgü Kaya, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Ege Kökenli gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Kapadokya'nın ihtişam güzelliğinde çekilen, Arhan ve Deniz’in büyülü aşk hikayesini anlatan Güzel Aşklar Diyarı, 4sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanıyor.

1. bölümde neler yaşanacak?

İzmirli bir doktor olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın çocukluğunu geçirdiği Kapadokya’yı görmek ve ailesiyle tanışmak amacıyla onunla birlikte bu büyülü topraklara gider. Ancak, tanışma heyecanı yerini büyük bir şaşkınlığa bırakır; Arhan’ın annesi Gönül’den, Arhan’ın bir sözlüsü olduğunu öğrenir. Bu söz, iki aile arasında yıllar önce verilen bir sözdür, ancak Arhan’ın böyle bir anlaşmadan haberi bile yoktur. Yaşadığı hayal kırıklığıyla İzmir’e dönmeye karar veren Deniz’i, Arhan havaalanında durdurur. Arhan, hayatını birlikte geçirmek istediği tek kişinin Deniz olduğunu söyler ve çift evlenmeye karar verir. Ancak, mutlulukla başlayan düğün gecesi, Arhan’ın abisi Cemal’in vurulmasıyla adeta bir kabusa dönüşür. Şimdi çift, hem bir katili bulmak hem de aşklarını zorlu bir sınavdan geçirmek zorunda kalacaktır. Arhan ve Deniz’in hayatları, hem aile sırları hem de karşılarına çıkan engellerle derinden sarsılacak.

Yapımını Medyapım ve Boyut Film’in, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül oturuyor. Diziyi 3Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal  kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Ali Başar, Miray Akay, Özgür Emre Yıldırım, Yunus Narin, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak, Ekin Aksoy, Ersel Şibil, İbrahim Dizlek, Berkan Şal ve Yankı Ayhan 2gibi isimler yer alıyor Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan, Burak Berkay Akgül ve Özgü Kaya'nın başrolünde yer aldığı "Güzel Aşklar Diyarı" bugün başlıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa