Karadut, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek!

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı, ATV'nin yeni dizisi Karadut, bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 17:25
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 17:32
Karadut, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

ATV ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanan, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmayı hedefleyen Karadut dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. 

İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Selin Türkmen, Burak Dadak gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi, ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

1. bölümde neler yaşanacak?

Kariyerinin zirvesinde olan kişisel gelişim uzmanı Zuhal Erdem, dışarıdan modern ve güçlü bir şehirli kadın gibi görünse de, evinde bambaşka bir hayat sürüyor. Babası Çetin ve üç kız kardeşiyle birlikte yaşayan Zuhal, yıllar önce ettiği bir yemin yüzünden babasının kurduğu katı düzenin dışına çıkamıyor. Bu durum, onun hem kişisel hem de duygusal hayatını derinden etkiliyor. Kardeşi Aslı'nın düğün hazırlıkları sırasında bir kez daha yalnızlığıyla yüzleşen Zuhal, içten içe bu düzenden kurtulma isteği taşıyor. Tam da bu sırada, hayatına tesadüfen giren Tayfun, Zuhal’in dünyasını altüst etmeye başlar. Zuhal, Tayfun'la sık sık yollarının kesişmesine rağmen, duygularına karşı koymaya ve kendini uzak tutmaya çalışır. Tayfun ise Zuhal’in direncini ve neden duygularını bastırdığını anlamaya çalışırken, beklenmedik bir trajedi Zuhal'in babasına verdiği yeminin ardındaki gerçekleri açığa çıkarır. 

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosunda, Engin Şenkan, Nursel Köse, Onur Gürçay, Aslı İnandık, Burak Dakak, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, İpek Ayaz Kortunç, Ebrar Karabakan ve Naz Elmas gibi isimler yer alıyor. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa