MKE Ankaragücü’nün gözü Teksüt Bandırmaspor’da!

MKE Ankaragücü kulübünün basın sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal, Teksüt Bandırmaspor maçından güzel bir sonuçla dönmeyi beklediklerini bildirdi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 17:30
GÜNCELLEME
23 Eylül 2024 17:44
MKE Ankaragücü’nün gözü Teksüt Bandırmaspor’da!
AA
Kaynak AA

Sakaryaspor galibiyeti sonrası moraller yüksek

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün basın sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal, Sakaryaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu. Şanal, bu galibiyetin hem takım hem de taraftarlar için büyük moral olduğunu belirtti.

Teknik ekiple daha güçlü bir yapı hedefi

Şanal, takımın yeni teknik direktörü Kenan Koçak yönetiminde geleceğe umutla baktıklarını ifade ederek, takımın yeni hocayla daha koordineli çalışacağını dile getirdi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini vurgulayan Şanal, teknik ekibin zamana ihtiyacı olduğunu ve Bandırmaspor maçından güzel bir sonuçla dönerek taraftarla bütünlük içinde yollarına mutlu bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

"Sportif başarı gönül kırgınlıklarını çözer"

Yeni teknik direktör Kenan Koçak'ın takıma güzel bir başlangıç yaptığını söyleyen Şanal, Sakaryaspor'un sahada beklenenden daha iyi bir performans sergilediğini belirtti. Yenilmez durumda olan Sakaryaspor karşısında alınan galibiyetin takıma moral olduğunu ifade eden Şanal, taraftarın galibiyet görmek istediğini ve sportif başarıyla gönül kırgınlıklarının ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa