Boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürdü

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Gökhan Eller (40) boşanma aşamasında olduğu eşi Selda Eller'i (40), boğarak öldürdü.

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
23 Eylül 2024 23:39
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 00:30
Boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürdü
CS
Canan Salman Muhabir

Güzelyurt Mahallesi'nde bir sitede bulunan apartmanın giriş katındaki dairede saat 18.30 sıralarında bir kadın cinayeti işlendi.

Gökhan Eller ile güzellik salonu işletmeciliği yapan eşi Selda Eller,  ailevi sorunları olduğu gerekçesiyle bir süre önce anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

Çift mahkemeden duruşma tarihi beklemeye başladı. İddiaya göre  eşi Gökhan Eller'i arayan Seda Eller, bugün eve gelip eşyalarını almasını istedi.

Eve giden Gökhan  eşinin kendisi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldığını öğrendi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Arbede sırasında kendisini kaybeden Gökhan Eller, eşi Selda Eller'i  boğarak öldürdü. Gökhan Eller, daha sonra polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Gökhan Elller'in suçunu itiraf ederek teslim olması sonrası adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Selda Eller'in hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Selda Eller'in cansız bedeni, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polisteki ifadesinde, Selda Eller'in kendisine ağır hakaretler ettiğini öne süren Gökhan Eller, bu yüzden öfkelendiğini ve çıkan kavgada eşini boğduğunu söyledi.

Yaklaşık 1 ay önce Yunusemre Belediyesi'nde işe başladığı öğrenilen Gökhan Eller'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 20 yıldır evli olan çiftin 1'i erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa