Ankara Altındağ'da silahlı saldırı...

Ankara'da Altındağ'da yaşanan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin olayla ilgili çalışması devam ediyor... İşte haberin detayları...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 05:30
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 05:30
Ankara Altındağ'da silahlı saldırı...
EM
Erhan Meyveci Editör

Ankara'nın Altındağ ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Serdar K., hastanede hayatını kaybetti. Olayın faili henüz yakalanamadı ve polis geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Olayın Detayları

Olay, gece saatlerinde Ulubey Mahallesi Ece Caddesi'nde meydana geldi. Serdar K., evinin yakınında kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vuruldu. Saldırının ardından şüpheli olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan yakınları Serdar K.'yı kanlar içinde buldu.

Sırtına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Serdar K., yakınları tarafından acil olarak Ankara Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Serdar K.'nın cenazesi otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Failin Yakalanması İçin Çalışmalar Başladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, olayın failini yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Altındağ'da 10'uncu kattan düşen Yusuf, telefonu yakalamak istemiş

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 7 yaşındaki Yusuf Aymergen, 10'uncu kattaki evlerinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Olayın, Yusuf’un oyun oynarken annesinin cep telefonunu pencereden düşürdüğü ve telefonu tutmaya çalıştığı sırada yaşandığı öğrenildi.

Olay, Gültepe Mahallesi 2050'nci Cadde'deki Mevlana Sitesi'nde dün saat 15.30 civarında meydana geldi. İlhan ve Zekiye Aymergen çiftinin en küçük çocuğu olan Yusuf Aymergen, evde pencere önündeki yatakta oyun oynuyordu. Yusuf, annesine ait cep telefonunu oyun oynarken pencereden düşürdü ve telefonu tutmaya çalışırken dengesini kaybedip 10'uncu kattan beton zemine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Yusuf'un cansız bedeni, yetkililer tarafından incelemeye alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa