Bodrum’daki kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı...

Bodrum’da meydana gelen kazada motosikletle hafif ticari araç çarpıştı. Kaza sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği iki kişinin ise yaralandığı bildirildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 05:50
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 05:50
Bodrum’daki kazada 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı...
DHA
Kaynak DHA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet ile şerit ihlali yapan hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Taner Şar (60) yaşamını yitirdi. Kazada araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Kazanın Detayları

Kaza, saat 19.00 sularında Bodrum’un Gölköy Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi'nde yaşandı. Taner Şar’ın kullandığı 34 HFM 939 plakalı motosiklet, iddiaya göre karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan 19 yaşındaki İ.Ç. yönetimindeki 38 KH 404 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Taner Şar yola savrulurken, hafif ticari araç yol kenarına devrildi.

Olay Yerinde Müdahale

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Taner Şar’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Araç sürücüsü İ.Ç. ve araçtaki yolcu Mustafa K. kazadan yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

Yangın ve Soruşturma

Kaza sonrası devrilen hafif ticari araçta yangın çıktı ve alevler yol kenarındaki ormana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı. Kazayla ilgili olarak hafif ticari araç sürücüsü İ.Ç. gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa