İstanbul'da İETT otobüsünün karıştığı kazaya ait görüntüler...

İstanbul Bayrampaşa'da park halindeki otomobile çarpan İETT otobüsü dükkana girdi. O anların görüntüsü ortaya çıktı...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 05:45
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 05:45
İstanbul'da İETT otobüsünün karıştığı kazaya ait görüntüler...
EM
Erhan Meyveci Editör

Bayrampaşa'da, şoförünün direksiyon kontrolünü kaybettiği bir İETT otobüsü, önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından kaldırıma çıkarak bir dükkana girdi. Kazada, otobüste bulunan bazı yolcular hafif şekilde yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Yıldırım Mahallesi'nde, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 36KE hattında Eminönü yönüne giden İETT otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 34 BLA 163 plakalı araca çarptı. Kontrolünü kaybeden otobüs, kaldırıma çıkarak bir dükkana çarparak durdu. Olayda otobüsteki bazı yolcular hafif yaralandı. Kazadan dolayı caddede trafik yoğunluğu yaşandı ve otobüs çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Olayın tanıklarından mahalle sakini Sevgi Eker, "Ekmek almaya gidiyordum, birden araba hızla geldi ve buraya daldı. Neyse ki büyük bir felaketten kurtulduk, her şey paramparça olabilirdi. O an çok korktum," dedi.

Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde, otobüsün kaldırıma çıkarak dükkana giriş yaptığı anlar net şekilde görüldü.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa