Trabzonspor gol sıkıntısı çekmeye devam ediyor

Süper Lig'in 6’ncı haftasında Gaziantep FK deplasmanında golsüz berabere kalan Trabzonspor'da gol sıkıntısı devam ediyor...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 07:10
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 07:10
Trabzonspor gol sıkıntısı çekmeye devam ediyor
EM
Erhan Meyveci Editör

Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Selçuk İnan: "Takımımın Performansından Memnunum"

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, takımının 9 gün içinde üçüncü maçını oynadığını ve sergiledikleri performanstan memnun olduğunu belirtti. İnan, Trabzonspor'u iyi analiz ettiklerini vurgulayarak, "Oyuncularım sahada dediklerimizi eksiksiz uyguladı. Maçın ilk yarısı istediğimiz gibi geçti. Trabzonspor’un güçlü yönlerini ve zayıflıklarını iyi analiz ettik. Merkezde kazandığımız toplarla etkili olmaya çalıştık, ancak son paslarda yeterince iyi olamadık. Rakibimizden her açıdan daha iyi mücadele ettik. 3 puan alamadık ama takımımın geleceği beni umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: "2 Puan Daha Kaybettik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise takımının tempo ve top kullanımında zorluklar yaşadığını belirtti. İlk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini dile getiren Güneş, “İkinci yarıda biraz daha hız kazanmaya çalıştık. Bazı pozisyonlar bulsak da bu bizim için yeterli değildi. Hücuma çıkarken yaptığımız basit top kayıpları rakibe fırsatlar verdi. Fiziksel olarak yeterince iyi durumda değiliz ve bu da oyunumuzu etkiledi. Oyuncularımız bireysel olarak güçlü yeteneklere sahip, ama fiziksel eksikliklerimiz var. Son iki maçta kaybetmemiz gereken puanları kaybettik” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa