Arkadaşını çekiçle öldürdü... Hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye gitti!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 65 yaşındaki Ü.U. arkadaşını çekiçle öldürdükten sonra eğlence mekanına gitti.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 08:56
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 10:14
Arkadaşını çekiçle öldürdü... Hiçbir şey olmamış gibi eğlenmeye gitti!
AA
Kaynak AA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda, 65 yaşındaki Ü.U. isimli kişi, arkadaşı S.K. (62) tarafından çekiçle başına vurularak öldürüldü. Olayın ardından S.K., cinayeti örtbas etmek amacıyla evi ateşe vererek yangın süsü vermeye çalıştı. Ancak polis ekipleri kısa süre içinde zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Yaşamkent Mahallesi'nde bir evde sabah saatlerinde çıkan yangınla ortaya çıktı. Yangına müdahalede bulunan ekipler, evde yalnız yaşayan Ü.U.'nun cansız bedenini gördü. Yapılan ilk incelemelerde, Ü.U.'nun başına aldığı darbeyle öldürüldüğü ve cinayetin, düşme ve yangın sonucu meydana gelen bir ölüm olarak gösterilmeye çalışıldığı belirlendi.

Otogara gidip yolcu gibi davrandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde bulunan güvenlik kameralarını titizlikle  inceledi. Kamera görüntülerinde, S.K.'nin olaydan kısa bir süre önce evden çıktığı tespit edildi.

Bu gelişme üzerine, zanlının peşine düşen ekipler, S.K.'nin polisi yanıltmak amacıyla Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne (AŞTİ) gittiğini belirledi. Burada yolcu gibi davranarak dikkat çekmemeye çalışan S.K., takibe alındı ve daha sonra Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında yakalandı.

"Son gecemde güzel vakit geçirmek istedim"

Gözaltına alınan zanlının, polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Söz konusu zanlı, kaçamayacağını bildiği için son gecesinde güzel vakit geçirmek istediğini söyledi. S.K.'nin, Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa