THY'den sürpriz kampanya! Avantajlı biletler satışta

THY (Türk Hava Yolları) tarafından iç hat uçuşlarında yolculara avantajlı bilet kampanyası sunuldu. İşte ayrıntılar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 09:31
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 09:48
THY'den sürpriz kampanya! Avantajlı biletler satışta
AA
Kaynak AA

THY (Türk Hava Yolları), İstanbul Havalimanı çıkışlı ve varışlı yurt içi uçuşlar için avantajlı bilet fırsatlarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 849 liradan başlayan fiyatlarla bilet satışı yapılacak.

THY, kampanya detaylarını paylaştı

THY'nin internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, bu kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında biletlerini satın almaları halinde 18 Kasım 2024 ile 15 Ocak 2025 tarihleri arasında geçerli olan uçuşlarda bu fiyatlardan yararlanabilecekler.

Yolcular uygun fiyatlarla seyahat edebilecekler

Kampanya kapsamında satılan biletler, İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı yurt içi seferlerde, her şey dahil tek yön 849 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Uçuşlarını bu tarihler arasında gerçekleştirecek olan yolcular, kampanya sayesinde uygun fiyatlarla seyahat etme olanağı bulacak.

Kampanyanın detaylarına ulaşmak isteyen yolcular, THY’nin resmi internet sitesinden bilgi alabilirler. İlgili tarihlerde planladıkları seyahatler için bilet almak isteyenler, kampanyanın geçerli olduğu dönemlerde biletlerini satın alarak avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler. THY, bu kampanya ile yolcularına ekonomik uçuş fırsatları sunmaya devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa