Victor Osimhen hakkında flaş iddia: Juventus istiyor!

RaiSport tarafından ortaya atılan iddiaya göre; Juventus, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Osimhen'i istiyor.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 11:26
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 11:52
Victor Osimhen hakkında flaş iddia: Juventus istiyor!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Galatasaray’ın transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kiralık olarak kattığı ve dünya genelinde büyük yankı uyandıran Victor Osimhen hakkında dünya basınında her gün yeni haberler çıkmaya devam ediyor. Nijeryalı golcünün Türkiye’ye transfer olması, futbol dünyasında şaşkınlık yaratırken, geleceğiyle ilgili iddialar da hızla artıyor.

Juventus, santrfor bölgesi için iki farklı isim düşünüyor 

İtalyan televizyon kanalı RaiSport’un gazetecilerinden Paolo Paganini, dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Paganini, Osimhen’in yaz transfer döneminde Juventus’a transfer olabileceğini ileri sürdü. Juventus’un santrfor bölgesi için iki alternatif ismi gündemine aldığını ve bunlardan birinin Victor Osimhen olduğunu belirten Paganini, Juventus’un mevcut golcüsü Vlahovic’in beklentileri karşılayamadığına dikkat çekti.

Juventus'un hedefleri arasında Jonathan David de var

Paganini'nin açıklamasında, Osimhen dışında bir diğer alternatif olarak Lille’de forma giyen Jonathan David’in de Juventus’un hedefleri arasında olduğu ifade edildi. Napoli'nin, Osimhen'in serbest kalma maddesi üzerinden oyuncuyu satmaya sıcak baktığı belirtilirken, Juventus Futbol Direktörü Cristiano Giuntoli ile Osimhen’in menajeri arasındaki güçlü ilişkilerin bu transferi kolaylaştırabileceği öne sürüldü.

Öte yandan, Galatasaray’ın Napoli’den bir sezonluğuna kiraladığı Victor Osimhen’in geleceğiyle ilgili farklı iddialar da ortaya atılıyor. Radyospor’a konuşan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Osimhen’in ocak ayında takımdan ayrılacağına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. 

Hatipoğlu, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa