Taş Kağıt Makas'ın ikinci sezonu nefes kesecek

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", yeni sezona fırtına gibi girdi. Oyuncular, dizinin yeni sezonda daha heyecanlı bir hikayeyi işleyeceğini belirtti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 11:28
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 12:54
Taş Kağıt Makas'ın ikinci sezonu nefes kesecek
Hakan Öksüz Editör

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", bu sezon yeni bir hikayeyle geri döndü. Dizinin ikinci sezonunun ilk bölümünde, Umut’un eşi Alev’in bebeğini kaybetmesiyle yaşadığı trajedi ekrana taşındı. 

Alev karakterine hayat veren Serra Arıtürk, yeni sezonla ilgili önemli ipuçları verdi. Arıtürk, "Bu sezon çok heyecanlı olacak. Zor kararlarla karşılaşacaklar ve kendi imkanlarıyla adalet arayışlarına devam edecekler. Tüm bu mücadele içinde bir arada kalmayı başarabilecekler mi? Bunu ben de merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Umut’un adalet arayışı devam edecek

Yeni sezonun ilk bölümünde izleyiciler, Umut ve Alev çiftinin bebeklerini kaybetmeleriyle yaşadıkları acıyı izledi. Umut, babası için verdiği adalet mücadelesinin ardından bu kez baba olarak sahneye çıktı. Bölümün son sahnesi izleyicileri derinden etkiledi. 

Yeni sezonun heyecan verici olacağını söyleyen Serra Arıtürk, "Umut ve Alev’in birbirlerine olan sevgisi tartışılmaz, ancak birbirlerini anlamak ve korumak için büyük bir mücadele verecekler. Bu savaşta ödeyecekleri bedeller ise olayları daha da derinleştirecek." dedi.

Uraz Kaygılaroğlu, konuk oyuncu mu olacak?

Dizinin ikinci sezonu, güçlü oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleyerek başladı. Yeraltı dünyasından gelen "Marko" karakteriyle diziye katılan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sezonda önemli bir rol üstleniyor. 

Ekibe dahil olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaygılaroğlu, "Ekipte eski dostlarım var, birlikte çalışmak her zaman keyifli. Eğer bu enerji ekrana yansıyorsa ne mutlu bize. Devam edip etmeyeceğim konusunda bir fikrim yok, şu an için tadını çıkarıyorum." açıklamasını yaptı.

Yönetmen ve senaryo ekibi değişmedi

Dizinin yönetmenliğini Volkan Keskin üstlenirken, senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Yeni sezonda da dikkatleri üzerine çeken dizi, oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. 

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Hande Doğandemir gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda; Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen ve Atsız Karaduman da bulunuyor.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", her çarşamba yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa