Galatasaray-PAOK maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ilk maçında Yunan ekibi PAOK’u konuk edecek. Peki, mücadele ne zaman, saat kaçta?

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 11:28
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 11:40
Galatasaray-PAOK maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off aşamasında elendikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor.

İlk maçında Yunan ekibi PAOK’u Rams Park’ta ağırlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu önemli karşılaşmaya büyük bir moralle çıkıyor. Süper Lig’de şu ana kadar oynadığı 6 maçı da kazanarak formda bir görüntü sergileyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi de deplasmanda mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Maç öncesinde Mauro Icardi’nin sahada olup olmayacağı belirsizliğini koruyor, ancak kendisine şans verilmesi halinde sahada olması bekleniyor. 

Galatasaray, son 3 Avrupa maçında mağlubiyet almış olsa da PAOK karşısında taraftarı önünde bu durumu tersine çevirmek ve UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlamak istiyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, yeni bir formatla düzenleniyor. Geleneksel grup aşaması yerine lig formatı uygulanacak ve puan sıralamasında ilk 8’e giren takımlar doğrudan son 16 turuna kalacak.

Galatasaray-PAOK karşılaşmasında  İspanyol hakem Alejandro Hernandez düdük çalacak. Mücadele, 25 Eylül Çarşamba günü saat 22.00'de Rams Park’ta oynanacak ve TRT 1 üzerinden izlenebilecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa