Siyah Kalp dizisinin 3. bölümünden yeni tanıtım!

Perşembe akşamı 3. bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV'nin sevilen dizisi Siyah Kalp'ten bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 12:12
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 12:42
Siyah Kalp dizisinin 3. bölümünden yeni tanıtım!
Ecem Çetin Muhabir

İki bölümüyle dikkatleri üzerine çeken, Show TV'nin yeni dizisi "Siyah Kalp", perşembe akşamı 3. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. 

Kısa sürede izleyici kitlesi elde eden ve reytinglerde önemli bir başarı yakalayan diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtım, heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Nuh, Sumru'dan intikam almak için konağa girmeye hazırlanırken, Nihayet ise Sumru’nun bir sır gizlediğini fark ediyor. Sumru, giderek daha fazla köşeye sıkışırken, Nuh ve Melek’in herkesin önünde gerçekleri açıklayacaklarını söylemesi, bölümle ilgili merak dozunu daha da artırıyor. Öte yandan Samet’in oğlu Cihan’a yönelttiği “Sevilay mı ailen mi?” sorusu, izleyicilerin kafasını karıştırırken, büyük bir yüzleşmenin habercisi olarak yorumlanıyor. Tanıtımın en dikkat çeken anı ise Nuh’un Sumru’ya karşı söylediği “Vaktin doldu. Bu yelkovan bu akrep on ikiyi vurdu mu ortalık karışır, kıyamet kopar!” sözleri oldu. Bu tehditkâr sözler, dizide tansiyonun daha da yükseleceğini gösteriyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

3. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=KrqPRB282IY

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa