Derbi sonrası dikkat çeken iddia: Ali Koç, İsmail Kartal'ı mı aradı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından İsmail Kartal'ı aradığı iddia edildi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 12:31
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 13:17
Derbi sonrası dikkat çeken iddia: Ali Koç, İsmail Kartal'ı mı aradı?
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı ağırladığı derbi maçında 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası derbinin yankıları sürerken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho tartışmaların merkezinde yer aldı. Mourinho'nun geleceğiyle ilgili çeşitli iddialar gündeme gelirken, sarı-lacivertli kulübe dair dikkat çeken bir başka gelişme daha yaşandı.

Medya kaynaklarında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, İsmail Kartal ile ilgili olarak önemli bir talebi olduğu öne sürüldü. İddiaya göre; Koç, Kartal’a bu sezon başka bir kulüple sözleşme imzalamaması konusunda istekte bulundu. Haberlere göre; Koç, Kartal’a "Bir ihtiyacın olursa bana söyle ancak başka hiçbir kulüple sözleşme imzalama." şeklinde bir uyarıda bulundu.

Bazı taraftarlar yeniden İsmail Kartal'ı istiyor

Bu iddiaların ardından bazı Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada "İsmail Kartal göreve" başlığıyla bir kampanya başlattı. Taraftarlar, Kartal'ın yeniden takımın başına geçmesi için yoğun destek verdi.

Jose Mourinho, istifa etmeyi düşünmüyor

Diğer yandan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun görevine devam edeceği ve istifa etmeyi düşünmediği de gelen haberler arasında. Mourinho'nun, mevcut hedeflerine odaklandığı ve takımın başındaki çalışmalarını sürdürmeye kararlı olduğu bildirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa