Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'ni Union Saint-Gilloise maçı ile açacak Fenerbahçe, idmana çıktı. Peki Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, hangi kanalda?

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 14:04
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 14:26
Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı hangi kanalda?
Hakan Öksüz Editör

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında karşılaşacağı Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. 

Sarı-lacivertli ekip, 26 Eylül Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak karşılaşmaya yoğun bir tempoyla hazırlanıyor.

Mourinho işi sıkı tutuyor

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasına göre, antrenmanlar Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho'nun yönetiminde devam ediyor. 

Isınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan idman, futbolcuların iki grup halinde gerçekleştirdiği pas çalışmalarıyla sürdü. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, Union Saint-Gilloise karşılaşması öncesindeki son hazırlığını yarın yapacakları antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe, yaralarını sarmak istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde sezona galibiyetle başlamak isteyen Fenerbahçe, kendi sahasında Belçika Ligi'nin güçlü ekiplerinden Union Saint-Gilloise'yi ağırlayacak.

Taraftarı önünde iyi bir performans sergilemek ve moral bulmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig'deki son maçında Galatasaray'a 3-1 yenilmesinin ardından bu maçta galibiyet arıyor.

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi mücadelesi, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Kadıköy'deki mücadele TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa