Kızılcık Şerbeti'nin 69. bölümünden 2. tanıtım!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 69. bölümüyle ekrana gelecek. Diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 14:12
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 14:31
Kızılcık Şerbeti'nin 69. bölümünden 2. tanıtım!
Ecem Çetin Muhabir

Yeni sezonuyla da ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 69. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. 

Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan, ilk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yayınlanan yeni tanıtım, heyecan verici gelişmelere sahne oluyor. Giray’ın, Cemre’nin geçmiş doğum gününü kutlamak istemesi Doğa tarafından olumlu karşılanırken, Fatih ise kutlamanın Giray’ın evinde yapılmasına karşı çıkıyor. Fatih, bu durumu engelleyerek ayrı bir organizasyon düzenlenmesini sağlıyor. Fatih’in, "Amcamın defterini düreceğiz." sözü ise holdingdeki iç savaşın durmayacağını gösteriyor ve ilerleyen bölümlerde daha büyük çatışmaların yaşanacağının sinyalini veriyor. Öte yandan Kıvılcım’ın Alev bebeği bırakmayacağı ve dava açacağı öğrenilirken, bu gelişme yeni bir hukuki mücadelenin kapılarını aralıyor. Abdullah’ın, kucağında Alev bebek ile Pembe’nin kapısına gidip yardım istemesi ise izleyicilerde büyük bir merak uyandırıyor.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

İşte Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm 2. Tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=TCfhvrICzlQ

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa