Öksürük krizine giren şarkıcı Simge, hastanelik oldu!

Simge, Denizli'de sevenleriyle buluşmaya hazırlandığı sırada sağlık problemi yaşadı. Öksürük krizine giren şarkıcı, hastanelik oldu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 14:37
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 16:19
Öksürük krizine giren şarkıcı Simge, hastanelik oldu!
Ecem Çetin Muhabir

Aşkın Olayım, Öpücem, Yakışıklı, Sevmek Yüzünden gibi şarkılarla tanınan ünlü oyuncu Simge'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. 

Şarkıcı, Denizli'nin Çivril ilçesinde gerçekleştirilen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde sevenlerinin karşısına çıktı. 

Son yılların en çok dinlenen ve sevilen isimlerinden birisi olan şarkıcı, sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. 

Öksürük krizine girdi, soluğu hastanede aldı 

Ünlü isim konser öncesinde rahatsızlandı ve öksürük krizine girdi. Simge Sağın, hemen Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Sağlık durumuna ilişkin açıklama 

Açıklama yapan şarkıcı, konserini öksürük krizi nedeniyle gerçekleştiremediklerini ifade etti. Kendisini bekleyen Çivril halkına seslenen Şarkıcı, "Sizi seviyorum. Yeni tarihimizi duyuracağım" dedi. 

Bugün yeni bir açıklama yapan Simge, daha iyi olduğunu ifade etti. 

Oyuncuya sevenlerinden ve takipçilerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Simge kimdir?  

Ünlü isim, 8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden birisi olan Simge Sağın, 2015 yılında müzikseverlerle buluşturduğu  "Miş Miş" şarkısıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Şarkıcının şarkısı kısa sürede milyonlarca kişi tarafından dinlendi ve müzik listelerini alt üst etti. Son olarak Aşkın Olayım, Yakışıklı gibi şarkılarla adından söz ettiren ve milyonlarca dinleyici kitlesi olan Simge, kariyerine hızla devam ediyor. Şarkıcı, Yankı, Prens ve Prenses, Üzülmedin mi? Öpücem, Ben Bazen, Sevmek Yüzünden, gibi çok sayıda şarkıya imza attı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa