Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Karadut dizisi konusu nedir?

ATV'nin yeni dizisi Karadut, dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Peki, Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Karadut dizisi konusu nedir? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 16:13
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 16:26
Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Karadut dizisi konusu nedir?
Ecem Çetin Muhabir

Zuhal ve Tayfun'un aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan, ATV'nin yeni iddialı dizisi Karadut dün akşam yayın hayatına merhaba dedi. 

Yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estiremeye hazırlanan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi.

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı Karadut dizisi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti ve ilgiyle izlendi. 

Peki, Karadut dizisi oyuncuları kimlerdir? Karadut dizisi konusu nedir? Sizi ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. 

Dizinin konusu;

Kariyerinde zirveye ulaşmış bir kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal Erdem, aşk ve ilişkiler üzerine verdiği danışmanlıklarla başarı kazanan bir kadındır. Ancak, profesyonel yaşamındaki başarılarının aksine, ailesiyle birlikte yaşadığı evde tamamen farklı bir hayat sürmektedir. Annesini genç yaşta kaybettikten sonra, babası Çetin ve üç kız kardeşine kendini adamış, uzun yıllar boyunca yalnızlığı tercih etmiştir. Yıllar süren bu yalnızlık, asistanı Eylem'in aracılığıyla Tayfun ile tanışmasıyla sona erer. Bu yeni ilişki, Zuhal’in hayatında birçok değişikliğe ve zorluklara yol açar. Bir yandan kendi kalbini keşfederken, diğer yandan babası Çetin’in sert tepkileriyle karşılaşır. Aşk ve hayal kırıklıklarıyla dolu bu yolculuk, Zuhal’i hem ailesi hem de kendi duygusal dünyasıyla yüzleşmeye zorlayacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosu; 

Engin Şenkan, Nursel Köse, Onur Gürçay, Aslı İnandık, Burak Dakak, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, İpek Ayaz Kortunç, Ebrar Karabakan ve Naz Elmas gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa