Adana Demirspor'dan Volkan Demirel hamlesi!

Adana Demirspor, teknik direktör arayışı kapsamında Volkan Demirel ile görüşüyor. Ayrıntıların yakında kesinleşeceği ifade ediliyor.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 16:16
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 16:35
Adana Demirspor'dan Volkan Demirel hamlesi!
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Adana Demirspor, Avustralyalı teknik direktör Michael Valkanis ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bu kapsamda Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ayrıntıların yakında netleşmesi bekleniyor

Michael Valkanis yönetiminde çıktığı son 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Adana Demirspor, bu kötü sonuçların ardından Valkanis ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp, yeni teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Volkan Demirel ile temas kurdu. Her iki tarafın görüşmelerde bulunduğu ve yakın zamanda ayrıntıların netleşmesinin beklendiği öğrenildi.

Volkan Demirel, Fatih Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı

Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerinde daha önce iki takımda görev aldı. 42 yaşındaki Demirel, Fatih Karagümrük ve Hatayspor takımlarını çalıştırdı. Karagümrük ile 24 maça çıkan ve 1.71 puan ortalaması elde eden Demirel, Hatayspor'da ise 55 maça çıkarak 1.16 puan ortalamasına sahip oldu.

Volkan Demirel, 3 Mayıs 2024 tarihinde Hatayspor ile yollarını  ayırmıştı. Adana Demirspor ile yapılacak görüşmelerin sonucunda yeni teknik direktörün belirlenmesi bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa