Ankara'da polis ve şüpheli arasında çatışma

Ankara’da dur ihtarına uymayan otomobilden, polis ekiplerine ateş açıldı. 19 suç dosyası olan şahıs çatışmada hayatını kaybetti.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 17:06
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 17:46
Ankara'da polis ve şüpheli arasında çatışma
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşandı.

Gece saatlerinde devreye görevinde bulunan  İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, şüphelendikleri aracı durdurmak istedi.

Ancak içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü, durmadı. 

Polislere ateş açtılar

Görevli polisler bunun üzerine F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. ve Muhammet E.'yi durmaları yönünde ikinci kez ikaz etti.

Şüpheliler, polislerin bu ihtarına da uymayarak kaçtı. Polisler ile şüpheliler arasında  kovalamaca yaşandı. Bu esnada Araçtakiler, polise ateş açtı. 

Ekipler aracı terk edilmiş halde buldu

Polis ekipleri de açılan ateşe karşılık verdi. Kovalamaca sırasında şüpheliler aracı terk ederek yaya olarak kaçmak istedi. Ekipler, bir süre sonra otomobili terk edilmiş olarak buldu. Araçta 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Çatışmada 1 kişi öldü

Polislerle, girilen çatışmada bir kişinin yaralandığı, yaralanan kişinin de arkadaşları tarafından hastaneye götürüldüğü ortaya çıktı. Hastanede tedavi altına alınan Serdar K.'nin hayatını kaybetti, Muhammet E. ise hastanede tedavi edildiği öğrenildi. 

İki zanlı suç makinesi çıktı

Polis ile girilen çatışmada hayatını kaybeden  Serdar K.'nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kayıplara karışan 2 kişiyi bulmak için operasyon başlattı. Diğer yandan  polis memurları F.C.Ö. ile H.S.'nin ifadesine başvuruldu. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa