Bahar, bugün geri dönüyor: 17. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'nin fenomen dizilerinden birisi olan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 17:19
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 17:27
Bahar, bugün geri dönüyor: 17. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'de ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' dizisi için hasret bugün sona eriyor. 

Son dönemin en popüler ve izlenen projelerinden birisi olan dizi, 2. sezonu bu akşam açıyor. 

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Bahar dizisi, 17. bölümüyle ekrana gelecek. 

17. bölümde neler yaşanacak?

Bahar ve Timur’un geçirdiği riskli ameliyatın üzerinden bir ay geçmiştir. Bahar, “Yeni Hayata Merhaba” partisinde sevdikleriyle eğlenirken, neşesi beklenmedik bir olayla yarım kalır. Büyük bir sır saklamanın verdiği baskı altında ezilen Bahar’ı, hastanede de zorlu günler beklemektedir. Peran Vakfı Hastanesi’nde dengeleri değiştirmeye kararlı olan yeni başhekim Süreyya, Bahar ve ekibi zorlayacak adımlar atar. Hastanedeki bu yeni düzen, herkesi huzursuz ederken, Süreyya’nın kararlı tavırları Bahar için işleri daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan, Aziz Uras, anne ve babasının ameliyatında ihmalle suçladığı doktor Evren’i şikayet eder. Süreyya’nın bu şikayeti işleme almasıyla birlikte, Evren ve Süreyya’nın geçmişi gün yüzüne çıkar. Aynı zamanda, Timur’un Bahar ile ilgili gizli planları da bir bir ortaya çıkmaya başlar. Bu karmaşanın içinde Bahar ve Evren, herkesi şaşırtacak bir hamle yaparak olayların seyrini değiştirmeye kararlıdır. 

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.       

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa