Fenerbahçelilerin beklediği haber! Osayi Samuel sakatlığı atlattı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in sakatlığını atlattığı ve takımla beraber antrenmana çıktığı öğrenildi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 17:25
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 17:38
Fenerbahçelilerin beklediği haber! Osayi Samuel sakatlığı atlattı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Bright Osayi-Samuel, ay başında antrenman sırasında arka adalesinden sakatlandı ve bu süreçte takımının maçlarında forma giyemedi. Nijeryalı oyuncu, sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisinde sahada yer alamadı. Bu maçta Osayi-Samuel'in yokluğu hissedilirken, onun pozisyonunda oynayan Mert Müldür'ün performansı ise beklentilerin altında kaldı.

Osayi-Samuel, bu hafta başında takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlarına başladı. Sağlık ekibi, oyuncunun hızlı bir şekilde sahalara dönebilmesi için yoğun bir tedavi programı uyguladı.

Takımla birlikte çalışmalara yeniden başladı

Pazartesi günü itibarıyla takımla birlikte çalışmalara yeniden başlayan deneyimli oyuncu, kısa sürede eski formuna kavuşmayı hedefliyor. Fenerbahçe teknik ekibi, Osayi-Samuel'in durumunu yakından takip ediyor.

Son olarak oyuncunun sağlık durumu hakkında olumlu sinyaller alındı. Tecrübeli futbolcunun, perşembe günü oynanacak Union Saint-Gilloise karşılaşmasında ilk 11'de yer alma olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor. Teknik ekip, son antrenmanlar sonrasında oyuncunun durumu hakkında nihai kararı verecek.

Bu arada Fenerbahçe’nin diğer oyuncuları da Jose Mourinho yönetiminde forma şansı bekliyor ve takımdaki rekabet giderek artıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa