Zeki Müren vefatının 28. yılında Bodrum'da şarkılarıyla anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren ölümünün 28. yılında Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen bir konserle anıldı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
24 Eylül 2024 22:45
GÜNCELLEME
24 Eylül 2024 23:24
Zeki Müren vefatının 28. yılında Bodrum'da şarkılarıyla anıldı
EK
Esra Koçak Editör

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz sanatçılarından Zeki Müren, vefatının 28. yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen bir konserle anıldı. Sanatçının mal varlığını bağışladığı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Bodrum Antik Tiyatro'da yapıldı.

Unutulmaz bir gece

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen anma gecesinin sunuculuğunu oyuncu Hakan Bilgin üstlendi. Konserde, sanatçılar Umut Akyürek ve Hakan Aysev, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alarak Zeki Müren'in eserlerini seslendirdi. "Sanat Güneşi" olarak tanınan Zeki Müren'in binlerce hayranı, Antik Tiyatro'daki konsere yoğun ilgi gösterdi ve şarkılara hep birlikte eşlik etti.

Sanatçılar anma konuşmaları yaptı

Umut Akyürek ve Hakan Aysev, sahnede yaptıkları konuşmalarda, Zeki Müren'i anma gecesinde sahne almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Alanı dolduran müzikseverlere teşekkür eden sanatçılar, Müren'in sanatına duyulan sevgi ve saygıyı vurguladı.

Protokol de şarkılara eşlik etti

Anma gecesinde, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu, Bodrum Belediyesi Genel Koordinatörü Emel Çakaloğlu, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli Tuğgeneral İsmail Şanlı, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Tekbaş ve eski devlet bakanlarından İmren Aykut gibi önemli isimler de yer aldı. Protokol ve davetliler, Zeki Müren'in eşsiz eserleriyle dolu bu anlamlı geceyi ilgiyle izledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa