Diyarbakır'da iki grup arasında silahlı kavga...

Diyarbakır'da yaşanan olayda iki grup arasında silahlı kavga yaşandı. Olayda bir kişi yaralandı... İşte haberin detayları ve yaşananlar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 04:50
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 04:50
Diyarbakır'da iki grup arasında silahlı kavga...
DHA
Kaynak DHA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralanırken, olay sırasında çevredeki 2 otomobil ve 2 iş yeri de kurşunların hedefi oldu.

Sokak Ortasında Silahlı Kavga

Olay, Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Lise 1'inci Cadde’de meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Kavga sırasında 1 kişi karnına isabet eden kurşunla yaralandı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kurşunlar Otomobillere ve İş Yerlerine İsabet Etti

Silahlı kavga sırasında sıkılan kurşunlar, olay yerinde park halindeki 2 otomobil ile 2 iş yerine de isabet etti. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Diyarbakır'daki kazada 4 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir tanker ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Bağlar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi yakınlarındaki kavşakta meydana geldi. A.A. yönetimindeki 42 ET 954 plakalı tanker, Ahmet K.’nın kullandığı 26 AGT 075 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonucunda, kırsal Hantepe Mahallesi'nde imam olarak görev yapan Ahmet K. ve ailesi yaralandı.

Kazada Ahmet K. ile otomobilde bulunan eşi Hiranur K. ve çocukları Hatice ve Eymen K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, sıkışan yaralıları araçtan çıkardıktan sonra, ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevk etti. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı. Tanker sürücüsü A.A., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa