İstanbul'da 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesi olayında yeni gelişme

İstanbul Emniyeti'nden Gaziosmanpaşa'da 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin açıklama geldi. İşte olayla ilgili son gelişmeler...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 06:10
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 06:10
İstanbul'da 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesi olayında yeni gelişme
AY
Arif Yücel Editör

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa'da 15 yaşındaki A.D'nin öldürülmesiyle ilgili olarak 5 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Olay, 21 Eylül akşamı Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle'de meydana geldi.

Cinayet Parkta Gerçekleşti

Yapılan açıklamaya göre, A.D, parkta arkadaşları M.F.T. (18) ve A.O. (15) ile oturduğu sırada, kafalarında kask olan iki kişi parka yaya olarak geldi ve A.D'ye silahla ateş ederek kaçtı. Ağır yaralanan A.D, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 Şüpheli Gözaltında

Olayı gerçekleştirdikleri belirlenen K.C.Ö. (18) ve F.C.U. (18) ile olaya karıştığı düşünülen Ö.C.U. (20), R.K. (23) ve M.T. (18) gözaltına alındı. Emniyet, olayla ilgili olarak 2 ruhsatsız tabanca ve 1 motosiklet ele geçirdi.

İntikam Güdüsüyle Cinayet İşlendiği Düşünülüyor

Şüphelilerin daha önce maktul ile kavga ettikleri, olayın bu nedenle intikam amacıyla gerçekleştirildiği düşünülüyor. "Kasten öldürme" suçu kapsamında tahkikat işlemleri devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa