Muş'ta 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl'ün cansız bedeni bulundu

Muş'ta kaybolan ve 2 gündür aranan liseli Bedirhan, baraj gölünde ölü bulundu. İşte acı olayın detayları ve yaşananlar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 06:30
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 06:30
Muş'ta 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl'ün cansız bedeni bulundu
AY
Arif Yücel Editör

Muş'ta 22 Eylül'de evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki lise öğrencisi Bedirhan Bingöl, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor. Bedirhan'a ait olduğu düşünülen bir mont, Alparslan-1 Barajı kıyısında bulundu. Ekipler, arama çalışmalarını baraj gölünde yoğunlaştırdı.

Bedirhan Bingöl Evine Dönmedi

Merkeze bağlı Elçiler köyünde yaşayan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Bedirhan Bingöl, 22 Eylül günü evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Ailesi, telefonuna ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bunun üzerine AFAD ve jandarma ekipleri, Bedirhan'ı bulmak için harekete geçti.

Son Görüntü ve Mont Bulundu

Yapılan aramalarda, Bedirhan'ın en son Bostankent İmam Hatip Ortaokulu'nun güvenlik kamerasına 22 Eylül'de saat 16.28'de yansıdığı tespit edildi. Arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştı ve Alparslan-1 Barajı kıyısında Bedirhan'a ait olduğu düşünülen bir mont bulundu.

Dalgıç Ekipleri Aramalara Katılıyor

Montun bulunmasının ardından jandarma botlarla baraj gölünde, AFAD ise karada aramalarını sürdürüyor. Ayrıca çevre illerden dalgıç ekiplerinin de arama kurtarma çalışmalarına destek için yola çıktığı belirtildi.

Cansız bedeni bulundu

Bedirhan Bingöl'ün cansız bedeni, arama çalışmalarına katılan dalgıç polisler tarafından bulundu. Tatvan'dan gelen dalgıç ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda Bingöl'ün bedeni Alparslan-1 Barajı'nda tespit edildi.

Bingöl'ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Arama çalışmalarının sonlanmasıyla umutla bekleyen Bingöl'ün ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa