İstanbul’da 3 ilçede helikopterli denetim...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy'de denetimler gerçekleştirdi. İşte haberin detayları...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 07:50
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 07:50
İstanbul’da 3 ilçede helikopterli denetim...
AY
Arif Yücel Editör

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy'de geniş çaplı asayiş denetimleri gerçekleştirdi. 40 noktada eş zamanlı yapılan denetimlere, polis helikopteri de havadan destek sağladı.

Araçlar ve Yolcular Didik Didik Arandı

Denetimler sırasında durdurulan araçlar detaylı bir şekilde arandı. Sürücüler ve yolculara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları yapıldı.

Denetimlerde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, motosikletli polis ekipleri ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri de aktif görev aldı.

Bu kapsamlı denetimlerin İstanbul'daki genel asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Eyüpsultan'da bir kişinin öldüğü kazanın yeni görüntüleri

Kaza, 7 Eylül Cumartesi gecesi saat 23.00 sıralarında Göktürk-Kemerburgaz Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki sürücü M.P., Kağıthane istikametine doğru makas atarak ilerlerken, şerit değiştirme manevrası sırasında 21 yaşındaki Emirhan Kavraz’ın kullandığı 34 HDZ 912 plakalı motosiklete çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Kavraz, bariyerlere çarparak yere düştü. M.P. ise çarpmanın ardından kısa süreliğine yavaşladı, ancak ardından olay yerinden kaçtı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Emirhan Kavraz, hastaneye kaldırılmasına rağmen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin yanı sıra görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, kaçan sürücü M.P.’yi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaza anına dair yeni güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, 34 RP 9756 plakalı beyaz otomobilin makas atarak motosiklete çarptığı ve sürücünün olay sonrası bir istasyona giderek yakıt aldığı anlar dikkat çekiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa