Komşularını rahatsız etti, yetmedi polise silah çekti!

Bursa'da yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren bir kişi, bununla da yetinmeyip polise silah çekti. İşte ayrıntılar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 10:01
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 12:13
Komşularını rahatsız etti, yetmedi polise silah çekti!
AA
Kaynak AA

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyerek komşularına rahatsızlık veren ve polise silahla direnen bir kişi, PÖH (Polis Özel Harekat) ekipleri tarafından kısa bir süre içerisinde etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı. 

Olay, Kazım Karabekir Mahallesi 2. Köroğlu Sokağı'nda meydana geldi. 45 yaşındaki İsmet K., gece saatlerinde gürültülü bir şekilde müzik dinleyip çevresindekilere rahatsızlık verdiği gerekçesiyle komşuları tarafından polise şikayet edildi.

Polise elindeki tabancayı gösterdi

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde İsmet K., dördüncü kattaki dairesinin balkonundan elindeki tabancayı göstererek teslim olmayı reddetti. Durumu fark eden polis ekipleri, telsizle destek kuvvet talep etti. Olay yerine kısa sürede ulaşan PÖH (Polis Özel Harekat) ve birçok polis ekibi, güvenlik önlemleri alarak müdahaleye hazırlandı.

Kısa sürede etkisiz hale getirilip yakalandı

PÖH timleri, çelik yeleklerini giyip sokakta güvenlik tedbirlerini sağladıktan sonra kapıyı kırarak eve girdi. Zanlı, özel harekat ekipleri tarafından kısa bir süre içerisinde etkisiz hale getirildi ve yakalandı. İsmet K., gözaltına alındıktan sonra polis ekipleri tarafından araca bindirildi. Söz konusu şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

26 suç kaydı olduğu öğrenildi

Eski boksör olduğu belirtilen şahsın, 26 suç kaydının bulunması dikkat çekti. Bu durum, 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı olan zanlı Yunus Emre Geçti'yi hatırlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa