Kızılcık Şerbeti'ne yeni isim: Metehan’a partner

Show TV'de 3. sezonuyla da dikkatleri üzerine çeken ve ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir isim dahil oluyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 10:15
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 10:44
Kızılcık Şerbeti'ne yeni isim: Metehan’a partner
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'de iki sezonuyla dikkatleri üzerine çeken ve beğeni toplayan, başrolünde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Son dönemin en popüler ve ilgiyle izlenen projelerinden birisi olan ve çok sayıda hayran kitlesi elde eden dizi, oynadığı gün adeta fırtınalar estiriyor.  

İlk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen, Show TV'de izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti, 3. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 

3. sezonuyla da adından söz ettiren ve ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir isim dahil oluyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Diziye genç yetenek Duygu Kocabıyık katılıyor.

Metehan'a partner  

Kocabıyık, Rahimcan Kapkap'ın hayat verdiği Metehan'a partneri Ezgi olarak izleyici karşısına çıkacak. 

Öte yandan influencer olan Ezgi’nin annesi de diziye katılacak. Semra Can, şarkıcılık yapan bir kadına hayat verecek. Babası ile sevgilisini tanıştırmak isteyen Metehan’ın bu adımı ile ilginç bir tesadüfü gün yüzüne çıkaracak. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Zeynep Gür ve Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa