Tanju Özcan, "gözüm üzerinizde" deyip bastı cezaları!

Bolu'nun %85'inin izlendiğini belirten Tanju Özcan Gözümüz üzerinizde!!! Şehrin %85’i kameralar aracılığıyla denetlenebiliyor. Öyle arabadan çöpü atıp kaçmak yok. Bu vatandaş 14.407 TL cezayı yedi, geçmiş olsun. Bundan sonra Bolu’da yere çöp atmayı düşünen 10 kere daha düşünsün.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 11:29
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 13:06
Tanju Özcan, ''gözüm üzerinizde'' deyip bastı cezaları!
MP
Mevlüt Peker Editör

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan sert çöp uyarısı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, çöp atan bir vatandaşa kestiği cezayı duyurdu. Başkan Özcan, şehirdeki temizlik konusunda sıkı denetimlerin sürdüğünü vurguladı ve çöp atan vatandaşlara karşı sert önlemler almaya devam edeceğini belirtti.

Çöp atan vatandaşa ağır ceza

Başkan Tanju Özcan, şehri temiz tutma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, arabasından çöp atan bir vatandaşa 14.407 TL para cezası uygulandığını duyurdu. Başkan Özcan, bu olaya ilişkin, "Gözümüz üzerinizde!" diyerek sert bir uyarıda bulundu.

%85'i kameralarla izlenen şehir

Tanju Özcan'ın açıklamasında, Bolu'nun %85'inin kameralarla izlendiği bilgisi dikkat çekti. Bu kapsamda çöp atan vatandaşların kolayca tespit edilebildiği ve ceza kesildiği belirtildi. Özcan, "Bundan sonra Bolu’da yere çöp atmayı düşünenler 10 kere daha düşünsün," diyerek şehirdeki temizlik denetimlerinin sıkı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Sosyal medyadan gelen tepki

Başkan Özcan'ın çöp atan vatandaşlara yönelik uyguladığı bu sert ceza, sosyal medya kullanıcıları arasında hem destek hem de eleştiri topladı. Başkan Özcan, şehri temiz tutma konusunda kararlı olduğunu ve ceza uygulamalarına devam edeceğini belirtti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa