Mamak Belediyesinden iş arayanlar ve iş verenler arasında köprü!

Mamak Belediyesi, İstihdam Merkezine iş için başvuran insanları iş verenlerle bir araya getirerek bir köprü görevinde bulunuyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 11:29
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 12:11
Mamak Belediyesinden iş arayanlar ve iş verenler arasında köprü!
Ecem Çetin Muhabir

Mamak Belediyesi, iş arayanlara destek olmaya devam ediyor. Belediyeye ait İstihdam Merkezi, başvuruda bulunan vatandaşlara, iş kapısı sağlıyor. Merkez, iş arayanlarla işverenleri bir araya getirerek bir köprü görevinde bulunuyor.

Anlaşmalı firmalarla düzenlenen işçi-işveren buluşmalarında, doğru kişiyi doğru iş ile eşleştiren İstihdam Merkezi, son olarak Tepe Servis, Gündüz Taşımacılık ve Trendyol gibi firmaların personel alım süreçlerine destek sağladı.

Temizlik personeli ihtiyacını karşılamak üzere Mamak İstihdam Merkezi ile iş birliği yapan Tepe Servis ve Yönetim A.Ş, üniversite, ofis, alışveriş merkezi ve iş merkezi gibi projelerde çalışacak temizlik personeli arıyor. Başvurular, 19-53 yaş aralığında, en az ilköğretim mezunu, sabıka kaydı olmayan ve sağlık problemi bulunmayan adaylar tarafından yapılabiliyor. Adaylar, vardiyalı ya da vardiyasız çalışma imkânına sahip olacak. Tepe Servis, Ankara genelindeki çeşitli projelerde görev alacak yeni personel alımına devam ediyor.

Zincir marketlerin gıda depolarında çalıştırılmak üzere personel arayan Gündüz Taşımacılık, Mamak İstihdam Merkezi aracılığıyla iş başvurularını kabul ediyor. 18-45 yaş aralığında, en az ilköğretim mezunu ve sağlık sorunu olmayan adayların başvurularını değerlendiren firma, üç vardiyalı çalışma sistemiyle iş imkânı sunuyor. Ayrıca, performansa dayalı primler, il destek primi ve her ay verilen alışveriş çekleri gibi ek yan haklar da çalışanlara sunuluyor.

9 kişi işe alındı 

Trendyol’un Ankara Bölge Sorumlusu Mert Özkan, Mamak İstihdam Merkezi'ne başvuran 13 adayla birebir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından, depo içi toplama, dağıtım, paketleme, etiketleme ve sevkiyat gibi çeşitli görevlerde çalışacak 9 kişi işe alındı. 

İşe alınanlar, maaş dışında servis, yemek ve yılda dört maaş ikramiye gibi avantajlara sahip olacaklar. Bunun yanı sıra, yakacak yardımı, okul masrafları, evlilik ve vefat yardımları gibi çeşitli sosyal haklar da sunuluyor. Fazla mesai yapmak isteyenler için hafta içi %200, hafta sonu ise %250 oranında mesai primi imkânı da bulunuyor.

Mamak İstihdam Merkezi, 1 Nisan’dan itibaren 4.000’den fazla başvuru aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa