İYİ Partili belediye başkan ve oğlu husumetlilerini dövdü

Zonguldak Gülüç Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Demirtaş, oğlu ile aralarında husumetlerini otobüs terminalinde darp etti.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 11:58
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 12:55
İYİ Partili belediye başkan ve oğlu husumetlilerini dövdü
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Gülüç Belde Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Gökhan Demirtaş ve oğlu Necmi Demirtaş ile aralarında husumet bulunan Oğuz G. ve oğlu Abdurrahman G. arasında Ereğli şehirlerarası otobüs terminalinde bir kavga meydana geldi. 

18 Eylül'de yaşanan kavga terminalin güvenlik kameralarına yansıdı. Kavga tekme ile yumrukların kullanıldığı fiziksel bir çatışmaya dönüştü. 

Olayda her iki tarafın da birbirine saldırdığı ve yere düşen kişilerin darp edildiği görüldü.

Kavganın ardından taraflar hastaneye kaldırıldı ve birbirlerinden şikayetçi oldu. Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve oğlu Necmi Demirtaş, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Gökhan Demirtaş'ın daha önce cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelmiş olmasıyla da dikkat çekti. 

Demirtaş, mayıs ayında Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, belediyede çalışan bir kadına karşı cinsel saldırı suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Bu ceza, hizmet ilişkisinin kötüye kullanılması gerekçesiyle artırılmış, ancak geleceği üzerindeki olumsuz etkiler göz önünde bulundurularak indirim uygulanmıştı.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa