Bahar'ın Süreyya'sı Büşra Pekin kimdir?

Bahar dizisinin kadrosunda "Başhekim Süreyya" karakteriyle dahil olan Büşra Pekin'in hayatı araştırılıyor. Peki, Büşra Pekin kimdir?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 11:59
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 12:17
Bahar'ın Süreyya'sı Büşra Pekin kimdir?
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'de ilk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyen, geçtiğimiz sezon adından söz ettiren Bahar dizisi, dün akşam 2. sezonuyla ekrana yeniden döndü.

Yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' büyük bir ilgiyle izlendi. 

Sahneleriyle yine sosyal medyada en çok konuşulanlara giren sevilen dizide ünlü oyuncu Büşra Pekin, 'Başhekim Süreyya Biçer' karakteriyle izleyenlerin karşısına çıktı. 

Peki, Büşra Pekin kimdir? Büşra Pekin hangi projelerde rol aldı? Büşra Pekin, kaç yaşında? Oyuncu ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

Bahar dizisine Süreyya karakteriyle dahil olan Büşra Pekin kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan'da dünyaya geldi. Pekin, "En Son Babalar Duyar" dizisinde konuk oyuncu olarak yer almasıyla kameralar karşısına geçti. Fırtına, Hayat Bilgisi, Bir Demet Tiyatro gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen televizyon ekranlarının en başarılı komedi programı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile adını geniş kitlelere duyurmuştur. Film projesine ağırlık veren Büşra Pekin, Mucize, Hadi İnşallah,  Nadide Hayat, Tatlım Tatlım, Dilberay, Çok Aşk gibi projelerde kamera karşısına geçmiştir. Oyucu, son olarak Yaban Çiçekleri dizisinde rol almıştır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa