Bahar dizisi 18. bölüm tanıtımı yayınlandı!

Bahar dizisi dün akşam 2. sezonuyla geri döndü. 17. bölümüyle yine milyonları ekrana kilitleyen dizinin 18. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 12:26
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 12:38
Bahar dizisi 18. bölüm tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin ilgiyle izlenen ve sevilen dizisi ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ dün akşam yeni sezon ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Büşra Pekin, Hatice Aslan, Füsun Demirel gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi, yeni sezonuyla milyonları ekrana kilitledi. 

Bahar dizisi, ABC1 20+ grubunda 7,90 izlenme oranı 21,16 izlenme payı, AB’de 7,29 oranı 22,32 izlenme payı elde ederek birinci olurken; Total’de ise 5,83 izlenme oranı 16,66 izlenme payı elde etti.

Yeni sezonuyla yine adından söz ettiren ve sosyal medyada konuşulan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ dizisinin 18. bölüm tanıtımı da yayınlandı. 

Evren’in, "Buradayız, ikimiziz ve dünyanın geri kalanı bizi ilgilendirmiyor" sözleri, dikkat çeken anlardan biri oldu. Tanıtımda, Bahar ve Evren’in öpüşmesine şahit olan Timur, yaşananlardan Bahar’ı sorumlu tuttu. Bu suçlamalar Bahar’ı duygusal bir ikilemde bırakırken, Umay ise anne ve babasının arasındaki tartışmanın sorumlusunu Evren olarak gördü. Bahar, hem içsel çatışmaları hem de çevresinden gelen baskılarla boğuşurken, ona en büyük desteği yine yakın arkadaşı Çağla verdi. Timur, mesleğini kaybetmesi nedeniyle kendisini suçlayan Rengin'e evlenme teklifi ederek herkesi şaşırttı. Bahar, “Anneler de kusurlu olabilir, benim de hata yapmaya, yanlış yapmaya, denemeye ihtiyacım var” diyerek Evren ile olan ilişkisinin nasıl gelişeceği ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

İşte ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ 18. bölüm birinci tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=ITHM3ryZFNo

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa