Gençler, Ankara Büyükşehir duyurdu! Espor Akademisi açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Espor’a ilgi duyan gençler için Espor Akademisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Eğitimler, ekim ayında başlayacak.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 13:50
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 15:11
Gençler, Ankara Büyükşehir duyurdu! Espor Akademisi açılıyor
Ecem Çetin Muhabir

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), gençler için hayata geçirdiği faaliyetlerle dikkat çekiyor. 

Belediye, gençler için sağladığı desteklere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. ABB, Espor’a ilgi duyan gençler için profesyonel eğitimler sunulacak Espor Akademisi’ni hayata geçiriyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından akademiye ilişkin bir duyuru yaptı. 

Yavaş, gençlere her alanda destek olmaya devam ettiklerini ifade etti. ABB Başkanı, Espor’a ilgi duyan tüm gençleri, profesyonel eğitim alabilecekleri Espor Akademisi’ne davet ettiklerini ifade etti. 

25 Eylül itibariyle başlayacak olan eğitimlere başvuru  https://espor.ankara.bel.tr/akademi-basvuru linki üzerinden yapılacak. 

Başkentli gençler, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği eğitimlerle Espor dünyasına adım atma fırsatı bulacak. Eğitimler, Çankaya, Çubuk, Mamak, Elvankent ve Beypazarı'nda bulunan Espor merkezlerinde gerçekleştirilecek. 

Espor Akademi, espor sektörüne ilgi duyan gençler için profesyonel bir başlangıç olacak.

Espor Akademisi’nde verilecek eğitimler, alanında uzman bir kadro tarafından yürütülecek. Espor antrenörleri, avukatlar, diyetisyenler, psikologlar ve fizyoterapistler eşliğinde gerçekleştirilecek derslerde, Espor’un temel kavramları, branşları ve dünyadaki gelişimi ele alınacak. Ayrıca Espor federasyonu, yayıncılık, sponsorluk, sağlık, beslenme, hukuk ve kişi hakları gibi konular da eğitim kapsamına dahil olacak. Zihinsel ve fiziksel sağlığın önemi üzerine yapılan derslerle, katılımcılar her yönüyle donanımlı hale gelecek.

Eğitimler 12 Ekim'de başlayacak, 3 ay sürecek 

Espor Akademisi’nde eğitimler, 12 Ekim 2024’te başlayacak ve 3 ay sürecek. Toplam 22 saatlik eğitimlerin 12 saati yüz yüze, 10 saati ise uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşecek. Espor sektörüne ilgi duyan gençler için bu akademi, sektörde profesyonel bir kariyere adım atmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa