Ankara'da arkadaşını çekiçle öldüren zanlı tutuklandı

Başkent Ankara'da arkadaşını çekiçle öldürdükten sonra eğlence mekanına giden zanlı S.K, "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 13:59
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 14:41
Ankara'da arkadaşını çekiçle öldüren zanlı tutuklandı
Hakan Öksüz Editör

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olayda, 65 yaşındaki Ü.U. isimli kişi, arkadaşı S.K. (62) tarafından çekiçle başına vurularak öldürüldü. Olayın ardından S.K, cinayeti örtbas etmek amacıyla evi ateşe vererek yangın süsü vermeye çalıştı.

"Kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı 

Polis ekipleri kısa süre içinde zanlıyı yakalayarak gözaltına almıştı. Ankara Adliyesi'ne getirilen ve  nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevki yapılan zanlının, "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandığı haberi geldi. 

Otogara gidip yolcu gibi davrandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde bulunan güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. Kamera görüntülerinde, S.K'nin olaydan kısa bir süre önce evden çıktığı tespit edildi.

Bu gelişme üzerine, zanlının peşine düşen ekipler, S.K'nin polisi yanıltmak amacıyla Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne (AŞTİ) gittiğini belirledi. Burada yolcu gibi davranarak dikkat çekmemeye çalışan S.K, takibe alındı ve daha sonra Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında yakalandı.

"Son gecemde güzel vakit geçirmek istedim"

Gözaltına alınan zanlının, polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Söz konusu zanlı, kaçamayacağını bildiği için son gecesinde güzel vakit geçirmek istediğini söyledi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa