İzmir'de otomobil alt geçide düştü: 3 ölü, 2 yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde bir otomobilin alt geçide düşmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 14:38
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 15:09
İzmir'de otomobil alt geçide düştü: 3 ölü, 2 yaralı
Hakan Öksüz Editör

Kaza, Eşrefpaşa’dan İkiçeşmelik yönüne seyir halindeki 35 CBA 796 plakalı otomobilin, henüz belirlenemeyen bir sebeple yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide düşmesiyle gerçekleşti. 

Araç sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemezken, otomobil düşmenin etkisiyle ters döndü.

Olay yerinde 3 kişi hayatını kaybetti

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ters dönen araçta bulunan üç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Araçta bulunan iki kişi ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Ağır yaralanan iki kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Araçtakiler hastane ziyaretine gidiyordu

Olayın ardından yapılan incelemelerde, kazaya karışan kişilerin hastanede tedavi gören yakınlarını ziyarete gittikleri öğrenildi. Kazanın meydana geldiği bölgedeki yol trafiğe kapatıldığı için çevrede yoğun trafik oluştu. Polis ekipleri, yolu güvenli hale getirerek trafiği başka güzergahlara yönlendirdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa