Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlıdan pişkin ifade! "Kabul etmiyorum"

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin ifade ortaya çıktı. Suçunu kabul etmediğini ifade eden pişkin zanlı, "Tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 15:55
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 16:51
Şeyda Yılmaz'ı şehit eden zanlıdan pişkin ifade! ''Kabul etmiyorum''
Ecem Çetin Muhabir

Türkiye, şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'a ağlıyor... 

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde polis ekipleri, Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan sonrasında firar eden Yunus Emre'yi yakalamak için harekete geçti. 

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti bu sırada polislere teslim olmamak için direndi.

Polisler ve zanlılar arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbedede polisin silahını alan Yunus Emre Geçti, polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı. Zanlının ateş ettiği kurşunlar polis memuru Şeyda Yılmaz'a isabet etti. 

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz, kurtarılamadı ve şehit düştü. 

Yakalanan katil, siyah çöp poşeti giydirilerek kadın polisler tarafından Hayvan Büro Amirliği’nin aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlı ardından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

Yunus Emre Geçti'nin ifadesi de ortaya çıktı. 

Geçti, 5  ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullandığını itiraf etti. Zanlı, daha öncesinde de bonzai ve esrar içtiğini belirtti. 

Pişkin bir ifade veren katil, şunları söyledi; 

"Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım"

 

"Bana saldırdılar"

Onların polis olduğunu görmediğini, sivil araçla geldiklerini söyleyen Yunus Emre Geçti, üzerlerindeki üniformayı kameralardan izledikten sonra fark ettiğini belirtti. 

"Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim"

Geçti, şu ifadeleri kullandı;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa