Bakan Ersoy'dan sergi ve atölye ziyareti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında ATO Congresium'daki sergi ve atölyelere ziyarete bulundu.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 16:25
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 17:00
Bakan Ersoy'dan sergi ve atölye ziyareti
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Ankara Kültür Yolu Festivali 21 Eylül'de başladı. 29 Eylül'e kadar sürecek festivalde birbirinden farklı etkinlik ve konserler başkentlilerle buluşacak.

Kültür festivali kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Ticaret Odası  Congresium'da açılan sergileri ve atölyeleri ziyaret etti. 

Sergileri gezen Bakan Ersoy, "Fresh Ankara 3. Çağdaş Sanat Sergisi"nde  gençlerle eserleri ve çalışmalarını inceledi.

Ziyaret sırasında kültürel gelişimine yönelik önemli adımlar atıldığını vurgu yapan  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, diğer yandan Türk halı sanatının geçmişten günümüze uzanan örneklerine dikkat çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na açılan çocuk atölyelerini de gezen Bakan Ersoy, ahşap ve lazer yazıcı atölyelerinde deneyim ve el becerisi kazanan çocuklarla ilgilendi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü Selim Terzi, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ziyaret kapsamında eşlik etti.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa