Show TV'nin yeni dizisi Kalpazan'dan ilk tanıtım geldi!

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ı yeniden bir araya getirdiği Show TV'nin yeni dizisi Kalpazan'dan ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 17:17
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 17:41
Show TV'nin yeni dizisi Kalpazan'dan ilk tanıtım geldi!
Ecem Çetin Muhabir

Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Timuçin Esen, Şükran Ovalı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Show TV'nin yeni dizisi Kalpazan büyük bir merakla bekleniyor. 

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, derin hikayesiyle beğeni toplayacak olan Kalpazan dizisi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 

Diziden ilk tanıtım yayınlandı. Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Timuçin Esen, Şükran Ovalı'nın yer aldığı tanıtım sosyal medyada oldukça gündem oldu. Dikkat çeken tanıtıma beğeni ile yorum geldi. 

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Diziyi, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı, Türküler Özgül üstleniyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Osman Alkaş, İlker Yağız Selçuk, Aslı İçözü, Sarp Akkaya, Ali Seçkiner Alıcı, Deniz Hamzaoğlu,  Çağla Naz Kargı, Sinan Arslan, İlker Kızmaz, Güler Göksun gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kalpazan yakında Show TV’de başlıyor.

İşte Kalpazan’ın İlk Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=Qlb48Ow__Qo

Dizinin konusu; 

Adem (Timuçin Esen), dürüst ve namuslu bir adamdır. Darphane’de sıradan bir memur olarak mütevazı bir hayat sürerken, oğlu Arda için yaptığı masum görünen bir sürprizle yaşamı beklenmedik bir şekilde altüst olur. Bu hareket, Adem’in işini, eşi Canan’ı (Şükran Ovalı) ve hatta oğlunu kaybetme noktasına kadar sürükleyecek olayların başlangıcı olur. Adem’in hayatı zaten karmaşık bir hal almışken, karizmatik ama aynı zamanda tehlikeli bir sahtekar olan kardeşi Kartal (Çağlar Ertuğrul) devreye girer. Kartal’ın bu zor dönemde Adem’in hayatına girişi, işleri daha da çıkılmaz bir hale sokar. İki kardeş, yasalara meydan okurken birlikte tehlikeli bir yola adım atar. Bu zorlu dönemde, kardeşlerin peşine düşen Polis Ayşe (Deniz Baysal), hem Adem hem de Kartal için büyük bir tehdit oluşturur. Ancak beklenmedik bir şekilde Kartal’ın Ayşe’ye aşık olması, tüm dengeleri altüst eder. Kartal’ın bu duygusal bağı, her iki kardeşin kaderini de etkileyen kritik bir unsur haline gelir. Ayşe ise bu karmaşık durumun içinde, kardeşlerin sonunu getirecek tek kişi olmaya devam eder.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa