Sandık Kokusu bu akşam 28. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'de ekrana gelen, ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam 28. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 17:38
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 17:46
Sandık Kokusu bu akşam 28. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Yeni sezonuyla da dikkatleri üzerine çeken ve ilgiyle izlenen Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu bu akşam 28. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Hasan, Filiz’e Kemal’i oyalayacak sahte belgeler vererek olayların seyrini değiştirdi. Filiz’in uyarılarına rağmen Gülnaz’ın çarşafları bahçeye asması, komşuların tepkisine yol açtı. Şikâyet için gelen bir komşu, Gülnaz’ı temizlikçi sanınca büyük bir tartışma patlak verdi. Bu arada Irmak ve Mert, Kıvanç’ın davasına yardım edebilmek için yeni bir plan geliştirdiler. Filiz, yeni evinde bir kutlama yemeği düzenlemeye karar verir. Gülinaz ise kendi yöresine ait yemekler hazırlamaya başlayınca ortam adeta bir yemek yarışmasına döner. Hasan, yemeğe Bora’yı davet ederken, Bora’ya ilgi duyan Ayça, yemek boyunca onunla sohbet etmeye çalışır. Aynı zamanda, Lale ile yemeğe çıkan Can, Lale’den gerçekten hoşlanmaya başladığını fark eder. Nazlı, kursa kayıt yaptırmasının hemen ardından Gülnaz’ın gidiş bileti alınır. Gideceğini öğrenen Gülnaz, hasta numarası yaparak gitmemek için çabalamaya başlar. Ancak hastaneye götürülen Gülnaz’ın iki aylık hamile olduğu ortaya çıkar. Bu sırada, Reha’nın çocuklara yalan yanlış bilgilerle onları doldurduğunu öğrenen Karsu, sinirlerine hakim olamayarak şirkete gelen Reha’ya saldırır. Şirkette çıkan olaylar Bora’yı öfkelendirir ve Karsu’yu işten kovar.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa