Amasya'da ters şeride giren otomobil kaldırımdaki çocuğu öldürdü!

Amasya'da cinayet gibi kaza! Aşırı hızla seyreden sürücü, öndeki aracı sollamak için ters şeride geçti, kaldırımda yürüyen çocuğu biçip öldürdü.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 17:42
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 18:02
MP
Mevlüt Peker Editör

Amasya’da feci kaza: Ters şeritte kontrolden çıkan otomobil 15 yaşındaki çocuğa çarptı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde meydana gelen kazada, hızla kaldırıma çıkan bir otomobil, 15 yaşındaki Muharrem Can Özel’e çarparak ölümüne neden oldu.

Sürücü ters şeride geçti

Kaza, Merzifon ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, A.K. isimli sürücü, önündeki aracı sollamak amacıyla ters şeride geçti. Bu esnada karşı yönden gelen araçları görünce paniğe kapılan A.K., hızla kendi şeridine dönmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kaldırıma çıktı, 15 yaşındaki çocuğa çarptı

Kontrolden çıkan otomobil, hızla kaldırıma çıkarak o sırada yürümekte olan 15 yaşındaki Muharrem Can Özel’e çarptı. Genç çocuk, çarpmanın etkisiyle havaya savrulup yere düştü. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Ağır yaralı olarak Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muharrem Can Özel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anı ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sürücü tutuklandı

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Abdurrahim Kartal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa