Eşinin ve çocuğunun yanında bıçaklı saldırı

Karaman'da İrfan K. yanında eşi ve çocuğun olan husumetlisi Gökhan N.'ye bıçakla saldırdı. Olayda 2 kişi ağır yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
25 Eylül 2024 20:22
GÜNCELLEME
25 Eylül 2024 20:33
Eşinin ve çocuğunun yanında bıçaklı saldırı
DHA
Kaynak DHA

Karaman'da, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada, her iki taraf da ağır yaralandı. Olay, Ali Şahane Mahallesi'nde gerçekleşti. İrfan K. (36), sokakta karşılaştığı Gökhan N.'ye (37), yanında eşi ve çocuğu olmasına rağmen bıçakla saldırdı. Arbede sırasında Gökhan N., elinden kaptığı bıçakla İrfan K.'yı yaraladı.

Saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, İrfan K. ve Gökhan N. arasında daha önceki husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 İrfan K., yanında eşi Nergiz N. ve çocuğu bulunan Gökhan N.'ye bıçakla saldırdı. Gökhan N., arbede sırasında İrfan K.'nın elindeki bıçağı alarak karşılık verdi. Her iki taraf da vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralanan İrfan K. ve Gökhan N.'yi Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İki kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa