Kayseri'deki silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kayseri'de yaşanan olayda E.D., tartıştığı H.D. tarafından tabancayla vurularak yaralandı. İşte olaya dair detaylar...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 08:40
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 08:40
Kayseri'deki silahlı kavgada 1 kişi yaralandı
DHA
Kaynak DHA

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, E.D. ile H.D. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, saat 22.00 sıralarında Gökkent Mahallesi 1831 Sokak'ta meydana geldi. E.D. ile H.D. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı bir kavgaya dönüştü. Kavgada, H.D. tabancayla E.D.'yi bacağından vurdu.

Sağlık Durumu İyi

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı E.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, olay yerinden kaçan H.D.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri'de kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı

Kayseri'nin Talas ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı, polis arama çalışmaları başlattı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Umut Caddesi kesişiminde meydana geldi. Y.E. yönetimindeki 38 ZH 854 plakalı hafif ticari araç ile sürücüsü öğrenilemeyen 34 BMU 676 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç sürücüsü Y.E. ve araçlarda bulunan G.E., Y.P., K.Y. ve R.Y. yaralandı.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa