Kastamonu'da polise silah çektiler!

Kastamonu Cide'de yaşanan olayda, polise mukavemet gösterip, silah çektiler. O anlar kaydedildi... İşte haberin detayları...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 05:55
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 05:55
Kastamonu'da polise silah çektiler!
DHA
Kaynak DHA

Kastamonu'nun Cide ilçesinde iki kişi, kendilerine müdahale eden polis ekiplerine mukavemet gösterip silah çekerek tehditler savurdu. Çıkan arbedede 3 polis memuru hafif yaralanırken, gözaltına alınan iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın Detayları

Olay, dün gece saatlerinde Cide ilçesi Bartın-İnebolu karayolu üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine liman bölgesine gittiklerinde, T.D. ve M.E.D. isimli iki kişi polise karşı koydu. Çıkan arbede sırasında şüphelilerden biri polis memurlarına silah çekerken, diğeri ise tehditler savurdu.

Polis Memurları Yaralandı

Yaşanan arbede sırasında polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Durumun ciddiyeti üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. T.D. ve M.E.D. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler Serbest Bırakıldı

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa