Yalı Çapkını'ndan bomba ayrılık! Öznur Serçeler, Holding'le anlaştı

Yalı Çapkını dizisinde Asuman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Öznur Serçeler, ekibe veda etti. Ünlü oyuncu, ekrana gelecek Holding dizisiyle anlaştı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 09:15
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 09:30
Yalı Çapkını'ndan bomba ayrılık! Öznur Serçeler, Holding'le anlaştı
Ecem Çetin Muhabir

Ekranların dikkat çeken ve reyting rekorları kıran projelerinden birisi olan, Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, cuma akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu'nun yer aldığı dizi büyük bir ilgiyle izleniyor.

İlk bölümünden itibaren çok sayıda hayran kitlesi bulunan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. 

Yeni sezonuyla fırtınalar estiren ve adından söz ettiren dizi, yine milyonları ekrana kilitliyor. 

Sevilen diziden ayrılık haberi geldi.

Asuman ekibe veda etti 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını dizisinde Asuman karakterine hayat veren ünlü oyuncu Öznur Serçeler, diziye veda etti. 

Serçeler, ATV'de izleyici karşısına çıkacak olan Holding dizisiyle anlaştı. Güzel oyuncu, daha önce Bade İşçil'in canlandıracağı Ceyda karakterini canlandıracak. 

Bade İşçil, proje başlamadan hazırlık sürecinin uzaması nedeniyle ekibe veda etti. 

Holding dizisi hakkında   

Dizi, dünya serbest dalış rekortmeni genç bir kadının hikâyesini ekrana taşıyacak. Genç kadın, Altın Ordu Holding için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı savaşacak.

Yapımı Limon Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Deniz Yılmaz oturacak. Diziyi, Limon Yapım yazı grubu kaleme alacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa