MSB, TSK Güçlendirme Vakfı'nı video ile kutladı

MSB, sosyal medya platformu X'teki kurumsal hesabı @tcsavunma üzerinden Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının 37. yılını kutladı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
26 Eylül 2024 12:10
GÜNCELLEME
26 Eylül 2024 13:00
AA
Kaynak AA

MSB, TSKGV'nin 37. yılını kutladı

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), TSKGV'nin (Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı) 37. kuruluş yıl dönümünü sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı. Bakanlık, TSKGV’nin yerli ve milli savunma sanayisine yaptığı katkılarla Türk ordusunun gücüne güç kattığını vurguladı.

TSKGV, yerli savunma sanayine güç katıyor

MSB’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Ülkemizin milli ve yerli savunma sanayisine büyük katkılar sağlayıp şanlı ve kahraman ordumuzun kuvvetine kuvvet katan, her zaman asil Türk milletini gururlandıran TSKGV’nin (Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı) 37'nci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz." ifadelerine yer verildi. Bu mesajla, TSKGV’nin Türkiye’nin savunma sanayisindeki rolü ve katkıları bir kez daha hatırlatıldı.

Milletin desteği vurgulandı

Paylaşımda yer alan videoda, TSKGV’nin gücünü Türk milletinden aldığına dikkat çekildi. Videoda, "Çünkü bizim hikayemiz, büyük ve asil Türk milletinin bağımsızlık aşkının, birlik ve beraberliğinin teknoloji ve inovasyonla harmanlanmış destansı bir yolculuğudur. Bu yolculuğun mimarı sizsiniz, teminatı ise biz." ifadeleri kullanıldı. Bu sözlerle, TSKGV’nin (Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı) gelecekteki teknoloji odaklı başarılarında milletin önemine vurgu yapıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa